Vloerkoeling met een Warmtepomp,
Onvergelijkbaar met de kracht van een Airconditioning!

Huizen worden steeds beter geïsoleerd. De warmte kan bijna niet meer weg. En vaak gebruiken installateurs dan warmtepompen om te koelen. Dat lijkt een aantrekkelijke optie… maar het heeft in de verste-verte niet het effect als dat van een airconditioning.

Geen wonderen van de warmtepomp verwachten!

Met een vloerkoeling en een warmtepomp kun je de kamertemperatuur op zijn hoogst een graad of 3 tot 4 terug brengen. En het doet niets aan het aanwezige vocht in de ruimte. Hoe anders is dan de werking van een (Toshiba) Airconditioning. Die koelt véél en véél beter en zorgt door het ontvochtigen ook nog eens voor een aangenamer klimaat!

Een hoog rendement van de Airconditioning

Een Toshiba Airconditioning is stukken goedkoper en efficiënter bij het koelen dan een warmtepomp… het koelt veel beter, en je kunt er zelfs goedkoop mee verwarmen.

 Klimaatbeheersing wordt steeds belangrijker

Maar veel installateurs zijn nog niet in staat om de klant helder en goed te adviseren omdat de kennis over koeling nog te beperkt is.

Bij Dijk’s Toshiba-Airco werken we dagelijks met deze materie en kunnen we u exact uitleggen wat er in uw specifieke situatie speelt. Een goed, eerlijk en duidelijk advies krijgt u van ons gratis én vrijblijvend.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

OFFERTE AANVRAGEN.