Airconditioning en service

Een goede Airconditioning Installateur levert ook goede service. Dijk’s Toshiba is uw partner voor de lange termijn.

Airconditioning heeft service nodig.

Dijk’s Toshiba is gevestigd aan de Sevenumseweg in Maasbree. Vanuit deze locatie zijn we een servicepunt voor veel particuleren en bedrijven in de regio.

Met name op airconditioningsgebied zijn wij in staat U veel te bieden. Met ons gekwalificeerd personeel kunnen wij bieden wat U als klant mag verwachten.

Service op uw locatie

Met een compleet uitgeruste werkplaats zijn we zelf in staat alles in te bouwen of te repareren. Maar met onze servicebussen, die net als de werkplaats, volledig zjn ingericht, komen we als het moet gewoon naar U toe.

Service staat bij ons op de eerste plaats. Er is immers geen betere reclame dan een goede serviceverlening naar klanten toe. Wij doen ons uiterste best om U als klant zo goed mogelijk te helpen.

Mocht U desondanks toch op- of aanmerkingen hebben op onze serviceverlening, stuur dan uw reactie naar ons e-mail adres.

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

OFFERTE AANVRAGEN.