Onze Service

Airconditioning heeft service nodig!

Klantbeoordeling Dijk's / Toshiba-Airco.nl

Wij hebben al 10 jaar een airco van Dijk’s / Toshiba-Airco.nl met een onderhoudscontract. De airco werkt al die tijd feilloos. >>> Marc Overes

Dijk’s radiateuren is gevestigd aan de Sevenumseweg in Maasbree. Vanuit deze locatie zijn we een servicepunt voor veel garagebedrijven in de regio. Met name op radiateuren en airconditioningsgebied zijn wij in staat U veel te bieden. Met ons gekwalificeerd personeel kunnen wij bieden wat U als klant mag verwachten.

Service, ook op uw lokatie!

Met een compleet uitgeruste werkplaats zijn we zelf in staat alles in te bouwen of te repareren. Maar met onze servicebus, die net als de werkplaats, volledig is ingericht, komen we als het moet gewoon naar U toe. Service staat bij ons op de eerste plaats. Er is immers geen betere reclame dan een goede serviceverlening naar klanten toe. Wij doen ons uiterste best om U als klant zo goed mogelijk te helpen.

Mocht U desondanks toch op- of aanmerkingen hebben op onze serviceverlening, stuur dan uw reactie naar ons e-mail adres.

Meteen contact met Dijk’s / Toshiba-Airco.nl in Maasbree?

Wilt u snel persoonlijk advies over de aanschaf en installatie van een Toshiba Airconditioning door Dijk’s uit Maasbree, gebruik dan onderstaande button en bel meteen!
Bel Dijk's in Maasbree voor de deskundige installatie van een Toshiba Airconditioning