estia warmtepompen.

Verwarmen zonder gasaansluiting met een Estia warmtepomp van Dijk’s in de regio Venlo.

Estia lucht-water warmtepompen.

Verwarmen zonder gasaansluiting ligt binnen handbereik voor iedereen met TOSHIBA Estia warmtepompsystemen. Milieuvriendelijke verwarmingssystemen zullen meer en meer traditionele, vervuilende systemen moeten gaan vervangen.

Estia warmte­pompen zijn zo’n schone oplossing. Estia zorgt voor maximaal comfort op het gebied van verwarming, warm water en koeling en doet dat op een duurzame manier.

Het TOSHIBA Estia assortiment biedt verschillende oplossingen waarmee warm water gemaakt wordt voor ruimteverwarming en voor warm tapwater; totaalsystemen voor beide toepassingen maar ook producten voor alleen warm tapwater of verwarming. De Estia systemen zijn stabiel, ook bij een zeer lage buitentemperatuur. De levering van aangenaam warm water blijft ook onder koude omstandigheden gegarandeerd. Bovendien is met Estia ook koeling mogelijk. Zo biedt Estia gedurende het hele jaar op een milieuvriendelijke manier comfort en gemak!

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

OFFERTE AANVRAGEN.