toshiba business partner

Toshiba Airconditioning van Dijk’s in de regio Venlo is dealer voor de regio Limburg.

Dijk’s Toshiba, Kwaliteit en service!

Het toshiba business partnernetwerk.

Intercool Technics B.V., de Nederlandse importeur van TOSHIBA airconditioningapparatuur, draagt zorg voor het optimaliseren en in stand houden van het succesvolle TOSHIBA Business Partner-netwerk in Nederland.

De aanstelling van Dijk’s / Toshiba-Airco.nl als Business Partner geschiedt op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria met betrekking tot kwaliteit en deskundigheid.

Als Toshiba Business Partner staat Dijk’s / Toshiba-Airco.nl in de regio Venlo / Noord-Limburg garant voor zekerheid in Kwaliteit en Service en is in staat om voor elke situatie een airconditioningsysteem te ontwerpen, installeren en volgens de nieuwste inzichten en voorschriften te onderhouden.

Contact met Dijk’s Toshiba?

Wilt u snel persoonlijk advies over de aanschaf en installatie van een Toshiba Airconditioning door Dijk’s uit Maasbree, gebruik dan onderstaande button en bel meteen!

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

OFFERTE AANVRAGEN.