toshiba airconditioning.

Welke soorten Toshiba Airconditioning kan Dijk’s in de regio Venlo leveren en installeren? Hieronder een overzicht.

Ons assortiment Toshiba airconditioning.

Toshiba Airconditioning beslaat een enorm assortiment voor kleinschalige tot enorm grote ‘klimaatoplossingen’.

U kunt eerst een keuze maken uit de gewenste hoeveelheid ruimtes waarbinnen u het klimaat wilt regelen. Daarnaast zijn er verschillende soorten bedieningen, zijn er de lucht-water warmtepompen van Estia en is er een mogelijkheid tot warmteterugwinning.

Airconditioning voor

1 ruimte

Airconditioning voor

2 tot 5 ruimten

Airconditioning voor

meer dan 5 ruimten

Duurzaam verwarmen

warmtepompen

Bedieningen

alle soorten

Duurzaam verwarmen

warmtepompen

Warmteterugwinning

ventilatie

GEMAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE.

Als u interesse heeft in een Airconditioning van Toshiba kunt u even bellen naar Dijk's/Toshiba Airco... of het formuliertje invullen en verzenden.

Dan nemen we contact met u op voor een afspraak en komt er gratis én vrijblijvend een deskundige adviseur naar u toe om ter plaatse te kijken naar de mogelijkheden en de beste wijze van installatie.

Hij verzamelt alle gegevens en verwerkt deze ter plaatse waarna u meteen de offerte in uw mail ontvangt!

Géén verrassingen! Onmiddelijk én duidelijk een prijs voor een deskundige installatie van een hoogwaardige Toshiba Airco.

Technisch & Esthetisch.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat uw nieuwe Toshiba Airconditioning tot in lengte van jaren een prettig klimaat combineert met een passende plek in uw interieur.

Technisch gezien is de werking van een Toshiba Airco superieur, een laag energiegebruik gaat hand in hand met een geruisloze werking. Daarover zullen we het samen snel eens zijn!

Maar het esthetische deel, de plaatsing van binnen- en buitendeel, het leggen van leidingen en kabelgoten... dat moet u samen met ons tijdens een afspraak goed bekijken. En liefst met alle betrokkenen die in de toekomst de ruimte gebruiken. Dan werken we samen naar een installatie die technisch én esthetisch het beste presteert!

OFFERTE AANVRAGEN.