Airconditioning voor méér dan vijf ruimten

Multi Split-systemen

multisplit-Toshiba-compact-VRF-airconditioner

Toshiba Compacte VRF systemen

 • – Energiezuinig dankzij DC Twin Rotary compressor
 • – Zeer compact buitendeel
 • – Eenvoudig onderhoud
 • – Lage geluidswaarden

De verschillende modellen van Toshiba Airconditioning:

VRF-binnendelen-Toshiba-Airconditioner

Toshiba VRF Binnendelen

 • – Altijd voorzien van ingebouwde condenspomp
 • – Een oplossing voor elke ruimte
 • – Onderling te combineren
 • – Elegante vormgeving

De verschillende modellen van Toshiba Airconditioning:

 • Toshiba Airconditioner – Cassettemodel Serie MMU-AP-MH
  Dit cassettemodel is speciaal ontworpen om heel eenvoudig in een systeemplafond met een rastermaat van 60 x 60 te worden ingebouwd. Alle leidingen blijven geheel uit het zicht achter het plafond, slechts het fraaie en platte 4-zijdig uitblazende rooster blijft zichtbaar. De totale inbouwhoogte is slechts 270 mm.
 • Toshiba Airconditioner – Consolemodel MML-AP-NH
  Dit consolemodel kan tegen de wand of tegen de muur geplaatst worden en past onder vrijwel ieder raam en in iedere ruimte. Het model beschikt over het TOSHIBA Bi-Flow systeem waardoor de gebruiker de uitblaasrichting zelf kan kiezen uit de twee beschikbare openingen, aan de onderzijde en bovenzijde. De luchtuitblaasrichting kan naar wens worden ingesteld door te kiezen uit een van de vooringestelde standen of voor de swingfunctie waardoor de uitblaaslamel op en neer gaat bewegen en zo de lucht door de ruimte verspreidt.
 • Toshiba Airconditioner – Convectormodel MML-AP-BH
  Dit convectormodel wordt geheel uit het zicht onder een raam gemonteerd. Door het vereenvoudigde ontwerp van de ventilator en de afvoerleiding is het onderhoud eenvoudig.
 • Toshiba Airconditioner – Kastmodel MMF-AP-H
  Compact ruimtebesparend ontwerp. Hoekplaatsing tevens mogelijk, met automatisch rechts en links draaien.
 • Toshiba Airconditioner – Wandmodel MMK-AP-MH
  Door het aantrekkelijke compacte ontwerp is dit model optimaal geschikt voor restaurants en andere toepassingen waarbij elegantie is vereist. Het filtersysteem zorgt voor een nog betere kwaliteit van de binnenlucht van dit hoog aan de wand model.
 • Toshiba Airconditioner – Wandmodel MMK-AP-3H +
  Deze klassieke hogewand uitvoering is elegant en slank en is onopvallend in elk interieur. Totaal comfort wordt geboden, mede dankzij de 70° gerichte automatisch draaiende lamellen die voor een gelijkmatige luchtverdeling zorgen.
 • Toshiba Airconditioner – Kanaalmodel MMD-AP-H
  De oplossing van TOSHIBA om grote kanaallengtes te overbruggen, bijvoorbeeld in sportscholen, fabriekshallen etc. Het binnendeel wordt volledig uit het zicht gemonteerd.
 • Toshiba Airconditioner – Kanaalmodel MMD-AP-BH
  Wat de vorm van de ruimte ook is, het kanaalmodel is eenvoudig in te bouwen en wordt in zijn geheel weggewerkt. Slechts het speciaal geselecteerde uitblaasrooster is zichtbaar. Zorgt bijna onhoorbaar voor een comfortabel binnenklimaat.
 • Toshiba Airconditioner – Kanaalmodel MMD-AP-SPH Laag
  Het kanaalmodel is bijzonder compact en laat zich daarom eenvoudig boven het plafond, in een koof of boven de kast monteren. Het binnendeel wordt geheel aan het zicht onttrokken, de lucht wordt via één of meerdere roosters welke speciaal voor de ruimte worden geselecteerd, ingepast.
 • Toshiba Airconditioner – Cassettemodel MMU-AP-2WH 2-weg
  Compact, licht-gewicht en eenvoudig te installeren. Past door zijn bescheiden vormgeving in elk interieur en zorgt fluisterstil voor een comfortabel binnenklimaat.
 • Toshiba Airconditioner – Cassettemodel MMU-AP-4HP 4-weg
  Dit cassettemodel komt op alle fronten tegemoet aan de wensen van de hedendaagse gebruiker. Wordt in een verlaagd (systeem-)plafond ingebouwd en slechts het fraaie, uiterst platte gecombineerde aanzuig- en uitblaasrooster blijft zichtbaar. Centraal in de ruimte geplaatst, wordt de lucht via de vier zijden optimaal door het vertrek verdeeld. Indien centrale plaatsing onmogelijk is kunnen één of twee zijden afgeschermd worden om de luchtverdeling te beïnvloeden. Door de lage inbouwhoogtes is plaatsing vrijwel altijd mogelijk.
 • Toshiba Airconditioner – Cassettemodel MMU-AP-YH/SH 1-weg
  Het innovatieve slanke 1-weg cassettemodel is eenvoudig te installeren en is bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes zoals hotelkamers, kantoren of recepties.
 • Toshiba Airconditioner – Plafondmodel MMC-AP-HP
  Het plafondonderbouwmodel heeft een fris uiterlijk en boekt uitstekende prestaties. Door het nieuwste fan-ontwerp is de geluidsproductie zeer laag wat naast comfort voor de noodzakelijke rust zorgt in bijvoorbeeld een ziekenhuis of collegezaal. Daarnaast is de hele serie uitgerust met een zelfreinigingsfunctie. Een ingenieus systeem zorgt ervoor dat het inwendige van het plafondmodel schoon en vochtvrij blijft wat de levensduur van de installatie verlengd en de prestaties op topniveau houdt. Een innovatief ophangsysteem zorgt ervoor dat het binnendeel op het laatste moment eenvoudig bevestigd kan worden aan het van tevoren gemonteerde raamwerk, dus geen langdurige en intensive installatie. Het model heeft variabele toepassingen in de aansluitmogelijkheden, zo kan aan vrijwel iedere behoefte voldaan worden.